Zamieszczone przez HKR
[O1] Czujnik temperatury zewnętrznej zamontowany w zderzaku
Zwiń
X
-
[O1] Czujnik temperatury zewnętrznej zamontowany w zderzaku
Szwankuje mi czujnik temp. zewnętrznej,
Kupiona przeze mnie Octavia I miała z przodu dzwona i wymieniony zderzak.Jednak poprzedni właściciel podczas jej naprawy zamiast zamocować ten czujnik do zderzaka, powiesił go byle jak na przewodach za nadkolem. Prosiłbym o pomoc: czy ktoś z posiadaczy Octy I z takim oryginalnym czujnikiem mógłby zamieścić lub przesłać na PW zdjęcie sposobu oryginalnego jego zamocowania w zderzaku.
Byłbym niezmiernie wdzieczny bo wiem tylko z Etki że jest on mocowany w taki płaskownik z otworem, który już zamówiłem w sklepie. Chciałbym jednak wiedzieć jak ten płaskownik i czujnik jest ustawiony względem zderzaka i bryły samochodu- zdjęcie wyjaśniłoby mi wiele wątpliwości. Z góry dziękiTeraz xenony by krzynol
-
-
Witam.
Miałem ten sam problem-po demontażu belki przedniej nie zamontowali czujnika temperatury (oryginalnie znajduje się on zaraz za pseudoowalną maskującą kratką w lewej dolnej stronie zderzaka.Normalnie jak wyciągniesz tę kratkę to widzisz czujnik temperatury.Dorobiłem blaszkę z płaskownika aluminiowego ,nawierciłem dwa otwory(jeden do zamocowania blaszki ,drugi do wciśnięcia czujnika) i po kłopocie.
Jeżeli problem aktualny daj znać to jutro strzelę fotę i prześlę.
Z pozdrowieniami shico.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shicoJeżeli problem aktualny daj znać to jutro strzelę fotę i prześlę
Czy można go zamontowaqć bez demontażu zderzaka np. demontując tą zaślepkę (kratkę) o której piszesz
[ Dodano: Pon 13 Paź, 08 21:36 ]
Shico wielkie dzięki za foty i fatygęTeraz xenony by krzynol
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shicoJeżeli problem aktualny daj znać to jutro strzelę fotę i prześlę
Ponawiam prośbę o zlokalizowanie czujnika temperatury zewnętrznej.Z muzycznym pozdrowieniem
www.voice.osw.pl
Komentarz
-
Komentarz